BALLET- EN SPORTSTUDIO PAPILLON

Balletschool Papillon is zo'n 30 jaar geleden opgericht door Sonja. Sonja begon ooit in het Irenegebouw, hierna is zij les gaan geven aan de Choorstraat. In deze jaren werd balletschool Papillon een echt begrip in de omgeving. Sonja greep dan ook haar kans met de bouw van de Wielepet aan de Gruttostraat. Hier kon zij haar droom realiseren en liet ze een echte balletstudio bouwen. Een ballet- / dansstudio met een verende houten vloer, rondom een vaste bar, spiegelwanden en goede geluid installatie.

Vandaag de dag runt Tanja, de dochter van Sonja, de dansschool. Tanja begon met het opzetten van allerlei shows. Van de balletschool zelf maar ook opdrachten van allerlei opdrachtgevers. De shows worden nu nog gegeven en ook de jaarlijkse show van ballet- en sport studio Papillon blijft een ware traditie!

Tanja: "Balletschool Papillon is een combinatie van verschillende factoren. De professionele dansstudio, de juiste kostuums bij de juiste muziek, hierbij de juiste dans, inzet en het nodige plezier, dát maakt balletschool Papillon."

 

Lesrooster Proefles Inschrijven